De kamers

Hebben de 2-persoonskamers ook 2-persoonsbedden?
Nee, alle kamers hebben 1-persoonsbedden en kunnen bij elkaar geschoven worden.

Is het mogelijk een grotere kamer te krijgen?
In enkele kamers in de verschillende chalets kan een 3e en soms zelfs 4e bed worden geplaatst. 

Wat is het verschil tussen een 1-persoonskamer (2e volw. Op 2-pers.kmr 40% korting) en een 2-persoonskamer?
In al onze chalets is het mogelijk om 2-bed bij te plaatsen op de 1-persoonskamers. Deze kamers zijn namelijk wat ruimer ingedeeld. Maar voldoen niet aan de grote van een 2-persoonskamer. Met name worden onze 1-persoonskamers geboekt als de 2-persoonskamers vol zijn of voor gasten die alleen reizen. Een aantal 2-persoonskamers hebben de eigen badkamer op de gang tegen over de kamer. Dit staat specifiek bij de kamer aangegeven als "badkamer los". Komt u samen met uw hond dan kunt u het beste een 2-persoonskamer boeken, omdat u dan voldoende ruimte heeft voor de hond en ook hier een bench of kinderbedje kwijt kunt. 

Wat is het verschil tussen een 2-persoonskamer en een 2-persoonskamer (3e volw. Op 2-pers.kmr 40% korting)?
Een 2-persoonskamer (3e volw. Op 2-pers.kmr 40% korting) wil zeggen dat dit een 2-persoonskamer is waar een 3e bed bij kan, deze kamers zijn ruimer en worden met name voor gezinnen en families met grote honden geboekt. Aan deze kamers zijn geen extra kosten verbonden voor 2 volwassenen, wel is het zo dat de 3e volwassenen 40% korting ontvangt. 

Ik wil graag een kamer met eigen badkamer en toilet, kan dat?
Alle kamers in chalet Résidence Vermala hebben een eigen badkamer (bad of douche) met toilet, tenzij het specifiek in de omschrijving staat aangegeven.

Ik wil graag een kamer op de begane grond i.v.m. trappenlopen
Chalet Vermala heeft een lift. Er zijn geen kamers op de begane grond.

Ik wil graag een kamer met balkon
Niet alle kamers hebben een balkon. In Vermala hebben 12 van de 15 2-persoonskamers een balkon. De 1-persoonskamers hebben geen balkon.
Geef bij uw boeking uw voorkeur* aan voor een kamer met balkon.

Is er op de kamer een TV/minibar/telefoon
Op de kamers zijn geen TV's/minibar/telefoon. Elke woonkamer in de chalets heeft Nederlandse Tv-satelliet. Elk chalet heeft een kitchenette met koelkast waar u uw eigen drank en snacks kunt bewaren. 

Zijn de kamers groot genoeg als ik meerdere grote honden meeneem?
Sommige kamers verschillen in grote, wij houden dan ook bij de kamerindeling rekening met het soort en het aantal honden dat u meeneemt.

*Voorkeuren:
FlexChalet maakt ongeveer 1 week van tevoren de kamerindeling. Hierbij doen wij ons best om aan uw 'voorkeur wensen' te voldoen. Desondanks kan FlexChalet niet garanderen dat u deze krijgt.

Bel 24/7
070 347 23 23