Druk deze pagina af

Hondenvakantie Zomer - Veelgestelde vragen - Accommodatie

Hieronder enkele vragen m.b.t. de accommodatie

Is er een tuin en is deze afgesloten?
Vermala heeft veel eigen grond om het chalet heen. Deze ruimte is express niet afgesloten. Wij begrijpen de behoefte van veel baasjes om hun hond zorgeloos los te kunnen laten lopen. Helaas zijn er ook baasjes die het normaal vinden om de hond los te laten in de tuin als deze helemaal omheind is en zelf binnen te gaan zitten. Er is daardoor geen toezicht meer op deze honden. N.a.v. enkele incidenten, waarbij de verantwoordelijke niet aanwezig was om in te grijpen, hebben wij besloten om de tuin niet meer compleet te omheinen. Op deze manier proberen wij de baasjes te verplichten een oogje op hun hond te houden.

Waar liggen de chalets precies in Zwitserland?
De chalets liggen in het kanton Valais (Wallis). Het kanton is Franstalig en in het zuiden van Zwitserland in het Rhônedal. Op de pagina's van de chalet vindt u onder "locatie" een kaart met de locatie van het chalet.

Zijn de chalets rolstoel toegankelijk?
De chalets zijn niet apart ingericht voor rolstoelen. Ondanks dat is er in chalet Vermala wel ruimte voor rolstoelen. In de lift past een simpele rolstoel. De doorgang van de lift is 80 cm breed en de diepte is 90 cm. Elektrische rolstoelen passen niet in de lift en zullen op de begane grond moeten blijven.
Ook de kamers zijn niet ingericht voor minder validen. Alle 2-persoonskamers in chalet Vermala hebben ruime badkamers met een bad.

Op welke afstand liggen de chalets van ... ...?
Deze vraag krijgen wij vaak voor verschillende plekken. Onder het kopje "afstanden" vindt u een lijst met veel voorkomende plaatsen. 

Rijdt er een pendelbus van en naar de skilift?
Nee, er rijdt geen pendelbus naar de skiliften. Wel is er de lokale bus. 

Is de staf Nederlands?
De staf in de chalets zijn voornamelijk Nederlands. Een enkele keer zal er iemand uit de omgeving helpen die geen Nederlands spreekt.

Komen er veel Nederlanders/Nederlands sprekende gasten?
Er is een variëteit aan gasten uit Europa die in het chalet verblijft. Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans

Is er een TV / DVD / Wasmachine / Droger aanwezig in het chalet?
Elke woonkamer in elk chalet heeft een TV met Nederlands satelliet en een DVD speler.
Chalet Vermala heeft een wasmachine en droger. In overleg met de staf en tegen een kleine vergoeding kunt u van beide machines gebruik maken.

Is er WiFi in het chalet?
Ja, beide chalets beschikken over gratis WiFi toegang in het gehele chalet.