Een week met de hond op vakantie


Samen met uw hond(en) op stap
Tijdens de hondenvakantie-weken reserveren wij het chalet speciaal voor gasten die de vakantie samen met hun hond willen doorbrengen in Zwitserland. Alle baasjes en hun honden zijn dan welkom in ons chalet, of ze nu alleen, met z'n tweeën of met een groep komen, met 1 hond of heel veel honden, het maakt niet uit. Door de ongedwongen huiselijke sfeer zullen u en uw hond(en) zich al snel thuis voelen. 

Het verblijf
Na de reis van Nederland naar Zwitserland komt u met uw hond aan bij het chalet, waar onze Nederlandse staf u ontvangt met koffie en thee.
De kamers in onze comfortabele chalet zijn ruim en bieden mogelijkheden voor 1 tot 3 personen met 1 of meerdere honden. Voor grote groepen is het mogelijk exclusief een eigen chalet te boeken.
Vanuit ons chalets kunt u samen met uw hond lekker wandelen; gevarieerde tochten door de Alpen van Zwitserland. Naast de vele verschillende wandeltochten heeft Zwitserland nog veel meer te bieden aan uitstapjes en activiteiten voor u en uw hond of honden tijdens de vakantie.

De verzorging
's Ochtends na het opstaan wacht u een smakelijk ontbijtbuffet. Om vier uur, nadat de kamers zijn schoongemaakt, wordt op het terras of in de gezellige woonkamer van het chalet koffie en een heerlijk zelfgemaakt tussendoortje geserveerd. En terwijl u geniet van uw koffie kunnen de honden kennis maken met elkaar. Ten slotte wordt 's avonds in de eetkamers van het chalet een heerlijk gevarieerd 3-gangen diner* geserveerd.

Barbecue*
Afhankelijk van het weer wordt er ook 1x per week een barbecue* georganiseerd. Het liefst op een van de barbecue plekken in de bergen zelf. Wandelen met de hond naar de barbecue plek, heerlijk genieten van het uitzicht en de avondmaaltijd en daarna op uw gemak terugwandelen naar het chalet.

Verlengd verblijf = korting
En als u langer dan een week wilt is dat geen probleem. Vaak willen gasten graag een chalet bezoeken, of simpelweg een lange vakantie. Juist voor diegene die 2 weken of meer willen blijven in onze chalet, bieden wij €50 korting per volwassene per extra week.

*Mocht u een speciaal dieet hebben, voorkeuren of allergiën; geef dit dan door bij uw boeking. Wij houden hier rekening mee.

Bel 24/7
070 347 23 23