Druk deze pagina af

Hondenvakantie Zomer - Activiteiten

Wandelen met de hond tijdens een vakantie weekHondenvakantie concentreert zijn chaletactiviteiten in het Franstalige deel Wallis (Valais) en Vaud, in het Rhônedal net onder het meer van Genève. Een garantie van tientallen culturele en sportieve mogelijkheden voor u en uw hond tijdens uw vakantie week , allemaal in de omgeving van het chalet. U kunt heerlijk gaan wandelen met de hond in de plaatsen Montreux, Evian en Lausanne. Deze liggen binnen handbereik en u bent verzekerd van moderne luxe winkelkernen in combinatie met historische gebouwen. De ligging van deze plaatsen direct aan het meer van Genève geven Mediterrane uitstraling en maken een onvergetelijke indruk en een ideale plek om samen met uw honden het beroemde meer te ontdekken tijden uw vakantie week.

De prachtige natuur zorgt er voor dat u op sportief gebied genoeg te doen heeft, eindeloos wandelen en fietsen met de hond, raften, parapenten, er is voor elke sportieveling wel wat de doen. En de honden kunnen lekker mee wandelen.

Maar ook de Sint-Bernardpas met zijn eeuwenoude klooster en beroemde Sint Bernard honden, het grootste stuwmeer van Europa, de Grand Dixance en de vele watervallen zullen u en uw hond nog lang in herinnering blijven. Een vakantie week in Zwitserland is een reis die u niet snel zult vergeten.

Kijkt u verder naar wat Zwitserland allemaal te bieden heeft voor u en uw hond.