Wintersport en wandelen met uw hond in de sneeuw

Activiteiten in en rondom Villars-sur-OllonHondenvakantie.nl concentreert de vakanties met de hond in de sneeuw in het chalet Vermala te Crans-Montana. Dit internationale wintersport dorp ligt in het kanton Wallis.


Naast de standaard wintersport activiteiten zoals skiën, snowboarden en langlaufen zijn er tientallen culturele en sportieve mogelijkheden, allemaal in de omgeving van het chalet. Met en zonder sneeuw.

Zo kunt u een hondenslede tocht maken of sleeën op de speicaal daarvoor gemaakte afdalingen. Een skivakantie met de hond in de sneeuw hoeft niet altijd op de latten.

Met onder andere de plaatsen Montreux, Evian en Lausanne binnen handbereik bent u verzekerd van moderne luxe winkelkernen in combinatie met historische gebouwen. De ligging van deze plaatsen direct aan het meer van Genève geven Mediterrane uitstraling en maken een onvergetelijke indruk. Wandelen langs het Meer van Genève met uw hond of andere wintersport plaatsen bezoeken tijdens uw skivakantie. Het kan allemaal.

Vlak bij het chalet zijn er ook winter paden geprepareerd waar u lekker met uw hond of honden door de sneeuw kan wandelen.

Bel 24/7
070 347 23 23