Gastenboek

 • Prima geregeld

  Wij hebben het heerlijk gehad met onze twee labradors en dat zegt genoeg!

  Mevr. T Rikkerink met 2 personen
 • Winter vakantie Vermala Montana

  Wat was dit een super mooie week!
  's Morgens na een heerlijk ontbijtje trokken we onze schoenen aan om de hele dag de zuivere berglucht in te ademen en volop te genieten van het bijna onwerkelijk mooie uitzicht op de zonovergoten besneeuwde bergtoppen.
  Na een hele dag skiën of wandelen met de honden over de vele wit-besneeuwde wandelroutes stond het vier-uurtje op ons te wachten. Marjanka haar heerlijke zelfgebakken koek was elke keer een echte traktatie.
  Om zeven uur mochten we aanschuiven voor haar driegangen diner. Soep, kaasfondue, stoofschotel, etc. etc. het was té lekker! En dan nog het dessert... Marjanka, wat kun jij heerlijk koken! Verrukkelijk! Onze complimenten!
  Kortom: Bedankt voor deze onvergetelijk mooie week! Ook namens onze Goldens!

  Frans Jansen, Sietske van der Bij en Jacob
  Een dikke lik van Silke en Unique

  Mevr. S van der Bij met 3 personen
 • Fijn hotel op prima locatie in Montana/Vermala

  Het hotel ligt op plm 40 mtr afstand van de skibushalte. Wel omhoog lopen, maar goed te doen. Met de bus binnen 3 of 5 minuten (ligt eraan welke kant je uitgaat) de pistes te bereiken. Achter het hotel aansluiting op kilometerslange wandelpaden. Vanaf het balkon een fantastisch uitzicht over het dal. Prettige kamer, goede bedden en echt SUPER gegeten. Wij hadden wat dieetwensen. Dit had ik bij het boeken doorgegeven. Mijn 9+ ervaring is dat ik vooraf thuis gebeld werd door Marjanka wat we wel en niet wilden eten. Hier werd echt rekening mee gehouden, Top! Wij hebben een fijne vakantie gehad.

  Mevr. W de Groot met 2 personen
 • Verblijf in Flexchalet Vermala

  Prima vakantie, goede verzorging, nette kamers, wandelmogelijkheden. We komen vast weer.

  Mevr. D Nieuwenhuis-Verkuil met 2 personen
Bel 24/7
070 347 23 23