Wintersport - Skivakantie met uw hond

Hondenvakantie in de winterTijdens ons gehele wintersport seizoen bent u samen met uw winter-hond of honden van harte welkom in ons Chalet Perce-Neigete Crans-Montana in Zwitserland. Of u nou alleen, met z'n tweeën of een hele groep komt en of u nou met 1 hond komt of met meerdere honden? Of u nu komt om te skiën of te wandelen in de sneeuw. Bij Hondenvakantie.nl is alles mogelijk en bespreekbaar! Lekker op de ski's of snowboard staan in de sneeuw.

Ons Chalet Perce-Neige is geplaatst op een prachtige locatie, boven het dorp Crans-Montana, zodat u uitzicht heeft over het dorp en de toppen van de Zwitserse Alpen. Het chalet ligt op 2500m van de ski-lift af, wij zorgen voor een gratis ski-busje van en naar de lift.

Naast op de ski staan zijn er activiteiten die u met uw hond kunt doen. Zo kunt u met uw honden mooie wandelingen maken door de sneeuw. Op zo'n 500 m van het chalet beginnen al de 1e eerste winter wandelpaden

Maar ook samen met uw hond een bezoek aan het Meer van Geneve, een bezoek aan de stad Montreux of naar Chateau de Chillon is zeker de moeite waard. Kortom genoeg voor iedereen, voor meer informatie kunt u kijken bij "activiteiten". 

Een hondenvakantie boekt u bij Hondenvakantie.nl standaard voor een vaste lage prijs. Of u nu met 1 winter-hond komt of meerdere winter-honden. U bent van harte welkom.
Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder op onze website. U kunt direct een brochure aanvragen of uw wintersport boeking realiseren in de sneeuw.honden_winter_02.jpg

 

Bel 24/7
070 347 23 23